Woning GL

Interieurontwerp dat we gemaakt hebben voor dit project in Antwerpen “linkeroever”.

Met zicht op de Schelde en de Antwerpse skyline is dit appartement gesitueerd op een sublieme locatie.

De verschillende leefruimtes worden bereikt via een centrale gang.

Doorheen het hele appartement hebben we interessante perspectieven en zichten gecreëerd op een manier dat de complemantaire functies met elkaar verbonden zijn.

De richting waarin de vloerplanken en de verschillende ruimteverdelende volumes zijn geplaatst, accentueren de verschillende zicht assen en functies.

Het gebruik van eerder sobere, maar rijke en tastbare materialen geven dit appartement de sfeer die we wilden creëeren.

Het kunstwerk van @isabellescheltjens is de centrale eyecatcher in de leefruimte.

ééngezinswoningen